Meninger

Harstad må bli en JA-kommune

- Etter åtte år med en ordfører fra Arbeiderpartiet, ligger vi under midten på tabellen på Kommunebarometeret.

- JA: Eivind Stene (t.v.) Kristian Eilertsen, Jostein Rasmussen og Sven-Kristian Løtveit fra Frp i et tidligere politisk møte i Harstad.  Foto: Andreas Isachsen

nyheter

Fremskrittspartiet har en klar og tydelig ambisjon om at Harstad skal være blant landets hundre beste kommuner på Kommunebarometeret innen fire år. Når det snakkes om Harstad, skal gjetordet være at i Harstad er de klare, de står på og de vil legge til rette for næringslivet.  Vi trenger rett og slett flere attraktive arbeidsplasser for å bli mer attraktiv som en by folk vil flytte til, ikke fra, slik tallene har vist i det siste.

Etter åtte år med en ordfører fra Arbeiderpartiet, ligger vi under midten på tabellen på Kommunebarometeret. 276. plass i 2019 vitner om et betydelig forbedringspotensial. Harstads rangering viser at vi åpenbart ikke lever opp til vårt eget slagord «attraktiv hele livet». Til sammenligning ligger Os kommune, som har hatt FrP-styre i 20 år, på 6. plass.