HLK-sjefen slutter: Går fra å selge kraft til å lage ammunisjon

1. november har administrerende direktør Rolf Inge Roth sin siste arbeidsdag i Hålogaland Kraft (HLK).

SLUTTER Rolf Inge Roth fratrer 1. november, og konsernet må ut på lederjakt denne høsten.  Foto: Arkiv - Odd Leif Andreassen

nyheter

Han har ledet vårt lokale kraftkonsern i syv år. Nå skal han gjøre noe helt annet. Ting har skjedd fort. For bare halvannen måned siden hadde han ingen andre planer enn å fortsette som toppleder i HLK.

Internasjonalt

– For kort tid siden fikk jeg tilbud om å lede selskapet «Green Ammo», som er helt i oppstartsfasen. Et særdeles spennende konsept, med mål om å selge forsvarsmateriell både til forsvar og politi, i Norge og i utlandet. Slike jobber vokser ikke på trær. Jeg måtte ta en rask avgjørelse, og valgte å forsøke meg i en helt ny bransje, forteller Roth.