Bryggetreff på Liland:

Saga (10) ble eneste vinner i presisjonsdryling

Ti år gamle Saga Rokkan Markusson var den eneste som behersket øvelsen presisjonsdryling med tørska torskhau under lørdagens bryggetreff på Liland, og dermed kunne hun innkassere premien på 3.000 kroner.

PUBLIKUMSVENLIG: Presisjonsdrylinga hadde mange tilskuere, og de fleste opplevde øvelsen som mer publikumsvennlig enn lengdedryling.  Foto: Per Jan Pedersen

nyheter

Hun deltok i klassen for skitonga som hadde en øvre aldersgrense på ti år, og traff perfekt i den nærmeste ringen. I ringen noen meter bortenfor ble det bare bomdryl, og dermed gikk både tjyvkjerringe og hestpeisa glipp av premien på 12.000 kroner.Krevende øvelse

På tidligere bryggetreff har arrangøren Evenes Kystlag hatt øvelsen lengdedryl, men i år inviterte de til presisjonsdryl, og teknisk delegert Steinar Sørensen var veldig fornøyd med konkurransen.