Dette jobber politiet med fredag

nyheter

Tromsø: Politi og ambulanse rykker ut til Tromsøbrua etter melding om at en syklist har veltet. En tysk turist opplyses å være lettere skadet. Vedkommende sjekkes ut av helsepersonell, sier politiet klokken 1107. Litt etterpå får vi vite at den skadde tyskeren er en mann i 60-årene som tas til legevakt for behandling av lettere skader. Det har vært et sammenstøt mellom mannen i 60-årene på tråsykkel og en tysk mann i 20-årene på el-sparkesykkel. Nødetatene har avsluttet på stedet og saken avsluttes.

Saltstraumen: I en kontroll ville tre motorsykler ikke stanse for politiet. - Etter et lite søk fant politiet tre motorsykler parkert utenfor bolighus. Alle uregistrert.

Politiet fikk raskt hånd om tre mistenkte som alle erkjente forholdet.

-  En hadde ikke gyldig førerkort. Alle anmeldes og to får beslaglagt førerkort, sier politiet klokken 2143 torsdag kveld.

Bodø: Politiet avsluttet en fest i en privatbolig i sentrum etter klager om støy. Dette meldte politiet rundt klokken 03 natt til fredag. Også tidligere på natten måtte politiet ut i samme ærend.

Mosjøen: En beruset mann ble bortvist fra sentrum etter ufin oppførsel på et serveringssted. Kjørt hjem, sa politiet klokken 0050 natt til fredag.

Målselv: politiet har avholdt fartskontroll på Moen og utferdiget 3 forenklede forelegg. Høyeste målte hastighet var 65 km/t i 50-sone, sa politiet klokken 2212 torsdag kveld.

Mosjøen: Up og politipatrulje har hatt fartskontroll i 80-sone. 13 førere ble bøtelagt. Høyeste hastighet ble målt til 113 km/t, sier politiet klokken 2211 torsdag kveld.

Tromsø: Politiet tok beslag i to førerkort i Ramfjord torsdag kveld. En mann på 20 år ble målt til 135 km/t i 80-sone, og en mann i 40-årene ble målt til 87 km/t i 60-sone. Saker opprettes, sier politiet klokken 1930.