– Jeg er en av «sytpeisan» i Havnepromenaden - og skammer meg ikke over det

– Vi blir i HT fremstilt som en gjeng selvgode egoister, men en sak har som oftest flere sider. Så også her, sier Inga Ovrid i sameiet Havnepromenaden.

NABOER: Nabo Inga Ovrid i sameiet Havnepromenaden forteller her hvordan hun har opplevd kommunens behandling av matvogna rundt 20 meter unna. - Jeg er ikke ute etter å ta henne eller hennes livsverk. Det er kommunen som ikke har behandlet saken, sier Ovrid til Harstad Tidende. Foto: Lars Richard Olsen 

nyheter

Denne uken ble det klart at sameiet Havnepromenaden har klaget på plasseringen av en matvogn utenfor Gammelbrygga rundt 20 meter unna.

På Facebook har sameiet måtte tåle mye kritikk hvor flertallet ikke har forståelse for klagene om lukt, søppel og økt trafikk som de mener stammer fra virksomheten til Parida Yotsuree og hennes matvogn.