Åpningsdag for Gois restaurant & cocktailbar: Vil tilby noe nytt i sentrum

Torsdag åpnet Gois restaurant & cocktailbar dørene for sine kunder. Spisestedet har allerede fått julebordbestilling for desember.

KJØKKENET: Det var full rulle med å servere gjestene på åpningsdagen. F.v: Goi Khantakeeree Uttakleiv, Lawan Tontan, Jarunee Prasertsang og Dee Sheiir Jaya. FOTO: Håkon Wikan 

Harstad er i sterk utvikling. Om tre år vil byen se helt annerledes ut.

Ragnhild Strøm-Willumsen
nyheter

I lokalet til tidligere Lanternen og Vin av Vahl har Gois flyttet inn. Driverne Espen, Ragnhild Strøm-Willumsen, Goi Khantakeeree Uttakleiv og Roger Uttakleiv er klare til å tilby harstadværinger asiatisk mat.

– Dagen startet med elleve gjester fra Nordic-kjeden. Etter det har det økt på med flere lunsjgjester. Det er mye liv i restauranten allerede, sier Ragnhild Strøm-Willumsen, Goi Khantakeeree Uttakleiv og Roger Uttakleiv.