Dette jobbet politiet med onsdag

nyheter

Mo i Rana: UP har avholdt laserkontroll på fylkesvei 12 på Utskarpen i 60 sone, melder politiet klokken 14.44. Det resulterte i åtte forenklede forelegg. Høyeste fart var 80 kilometer i timen.

Olderdalen: Melding til politiet av en veifarende at vedkommende så et vogntog som slet med seg en kabel som gikk over veien. – Brannvesen har vært på stedet, og avklart at det freier seg om fiberkabel og ikke strømførende kabel, melder politiet klokken 12.44.

Fauske: UP har gjennomført laserkontroll i 80 sone på E6 like nord for Fauske, melder politiet klokken 14.08. Det resulterte i seks forenklede forelegg utstedt. Høyeste fart var 114 kilometer i timen.

Senja: Melding om trafikkuhell i Kvannåsen, melder politiet klokken 13.11. Skal være flere biler involvert. Ikke meldt om personskade. Oppdatering: Klokken 13.43 opplyser politiet at to biler var involvert. – Første bil stanset på grunn av hindring i veibanen, ble deretter påkjørt av bil bak. Ingen personskade.

Rana: På fylkesvei 12 ved Bustneslia fikk politiet tips om trafikkulykke. Nødetatene rykket ut. – Viste seg å være et trafikkuhell med mindre materielle skader. Partene forlot før politiet kom til stedet. Øvrige nødetater avbryter, melder politiet klokken 13.06.

Andøy: UP har gjennomført laserkontroll på FV82 ved Fornes. Resultat: 16 stk. forenklede forelegg, høyeste måling 76 km/t i 60-sonen, sier politiet klokken 13.

Ballangen: Skårnesdalen: Melding om en hund som jager sau i området. Politiet er på vei til stedet. Hvis noen savner hunden sin i det området, ta kontakt med politiet på tlf 02800. Dette meldte politiet klokken 1255.

Olderdalen: Politiet har fått melding av en vegfarende at han så et vogntog som slet med seg en kabel som gikk over vegen. - Brannvesen har vært på stedet, avklart at det dreier seg om fiberkabel og ikke strømførende kabel, sier politiet klokken 1244.

Svolvær: UP har gjennomført kontroll på E10 Ørsvåg i 60-sonen. Resultat: 23 stk. forenklede forelegg og 2 stk. beslag av førerkort. Førerkortene tatt i belag etter måling på 92 km/t og 94 km/t, sier politiet klokken 1216.

Harstad: Politiet har vært på en adresse natt til onsdag og roet ned festlighetene etter klager fra naboer. Huseier gitt beskjed om å skru ned musikken og ta hensyn til nabolaget sitt, sier politiet.

Mo i Rana: Nødetatene har rykket ut til Røssvoll flyplass etter melding om røykutvikling i en motor på en Widerøe-maskin under oppstart. Flyet er evakuert. Ikke personskader, sier politiet rundt klokken 07. Senere blir det klart at røykutviklingen skyldes feil på en generator.

Mosjøen: Nødetatene har rykket ut i forbindelse med branntilløp i et ubebodd hus ved Ner-Bjørnåga natt til onsdag. - Brannen er slukket, mindre materielle skader på huset. Saken etterforskes, sa politiet først rundt klokken 05. Klokken 0820 forteller politiet at brannen har blusset opp igjen og at nødetatene drar tilbake til stedet.

Tromsø: Politiet har vært på Utsikten og gitt pålegg til en «festgeneral" om å senke støynivået og ta hensyn til sine naboer. Dette meldte politiet rundt klokken 03.

Sømna: Politiet har gjennomført en trafikkontroll på Sømna rundt klokken 22 tirsdag kveld. 1 førekortbeslag etter at en person på motorsykkel ble målt til en gjennomsnittshastighet på 146 km/t i 80-sonen.

Tromsø: Nederlandsk turist har fått beslaglagt sitt førerkort da han kjørte med to av familiemedlemmene sittende på puter i bagasjerommet i en stasjonsvogn. De var totalt seks i bilen som er registrert for fem. Aktuell bil er norsk. Politiet tror ikke den er kjørt slik fra Nederland.