Dette jobbet politiet med tirsdag

nyheter

Målselv: Fører bringes til legevakt for sjekk etter å ha kjørt av veien. – Bilen har tippet rundt, og vil bli berget i løpet av kvelden. Trafikkuheller blir etterforsket av lokalt politi, melder politiet klokken 15.41.

Bodø: Det er gjort funn av koffert på flyplassen i Bodø, som har medført at flyplassen evakueres, melder politiet klokken 15.18. Oppdatering: Politiet undersøker kofferten nå, melder politiet klokken 15.26.

Olderdalen: 14.26: Nødetatene rykker ut etter melding om brann i en garasje. Ikke meldt om personskade, mleder Troms politidistrikt.

Mosjøen: 14.13. UP har gjennomført laserkontroll På E-6 ved Nedre Ravatnet. Resultat: 6 stk. forenklede forelgg. Høyeste måling 108 km/t i 80 sonen.

Bodø, Kongens gate: 13.36: Melding om et trafikkuhell i krysset Kongens gate/ Biskop Kroghs gate. Ingen personskader. Patrulje oppretter sak for brudd på vikeplikt, opplyser politiet i Nordland.

Vågan: 13.22: E10, v/ Småskjæran. Melding om en bil som har kjørt ut av veien. Nødetatene på vei til stedet, melder Nordland politidistrikt. Oppdatert: To personer fra Tjekkia innvolvert. Kjørt til sykehuset for sjekk, uvist om de er skadd. Ikke mistanke om promille. Politiet oppretter sak, melder politiet.

Meløy: 13.19: Politiet har gjennomført laserkontroll på FV17 ved Stia. Resultat:  Ett forenklet forelegg, målt til 110 km/t i 80 sonen, opplyser Nordland politidistrikt.

Lovund: 12.25: Melding om en person som har havnet i havet. Er nå oppe av vannet og våken. Ambulansehelikopter på vei til stedet, melder Nordland politidistrikt. Oppdatert: 13.09: Mann i 80-årene fraktes til Sandnessjøen sykehus med ambulansehelikopter. Han er lettere skadd, melder politiet i Nordland.

Skibotn: Politiet har fått melding om trafikkulykke i krysset ved Seljestad. Hendelsesforløp: Bil nr. 1 har kjørt på elg (elgen sprang videre) og bil nr. 2 kjørte inn i bil nr. 1 bakfra. Det var totalt syv personer i de to bilene. Passasjer i bil nr. 1 tas til lege for nærmere undersøkelser, meldte politiet rundt midnatt.

Tromsø: Politiet fikk klokken 0105 melding om at en lett motorsykkel var stjålet fra parkeringen ved rådhuset. - En politipatrulje «snuste» litt rundt og fant motorsykkelen delvis gjemt ved et hus i Hansjordnesbukta. Mistenkte er forts. på frifot. Eier har fått tilbake motorsykkelen. Sak opprettes.

Tussan/Vestvågøy: Politiet fikk mandag kveld rundt klokken 09 melding om trafikkulykke der én bil var involvert. - Ikke melding om personskade. Utrykningsenhetene er på vei, lød første rapport fra politiet. Noe senere blir det klart at bilen har snurret rundt etter å ha kjørt utfor veien. Ingen synlige personskader, men en person blir fraktet til sykehuset for undersøkelse.

Gratangsfjellet: Mandag ettermiddag, rundt klokken 18, fikk politiet melding om brann i kjøretøy. Personbil ble utbrent men det var ingen personskade. - Kø på stedet. Blir åpnet for regulert passering av skadestedet nå.