Dette jobber politiet med mandag

nyheter

Bodø: Politiet har fått melding om trafikkuhell mellom sykkel og anlegsmaskin i Rensåsparken. Politi og ambulanse drar til stedet, lyder en melding rundt klokken 11. En time senere forteller politiet at syklisten kjørte på gang/sykkelsti da han kolliderte med gaflene som var påmotert en hjullaster. - Gaflene var hevet og traff syklisten i ansiktet. Syklisten kjørt til lege for behandling. Etterforsking iverksatt, sier politiet.

Laksfors: UP har i tidsrommet 0945 til 1145 avholdt laserkontroll på E6 Laksford. 2 forenkelde forelegg ble skrevet ut. Ett førerkart ble tatt i beslag grunnet for mange prikker.

Nordland: Mandag morgen klokken 0835 melder politiet i Nordland at de har problemer med telefoni og kan inntil videre ikke nås på 02800. Det jobbes med å utbedre feilen. - Nødtelefonen 112 fungerer. Denne skal kun benyttes ved akutte nødstilfeller.

Narvik: UP har beslaglagt førerkortet til en mann i 60 årene, etter kontroll på E6, Vidrek. Målt til 148 km/t i 60-sonen, sier politiet like før midnatt søndag kveld.

Vesterålen: På fylkesvei 82 ved Fornes kom politiet ved patruljering over en mann i 40-årene. Mannen hadde kjørt ut av veien. Ingen personskade. Sak opprettet og førerkortet beslaglagt, sier politiet rundt klokken 22 mandag kveld.

Brønnøy: På riksvei 76 ved Hommelstø har politiet fått melding om bil med campingvogn som har kjørt ut av veien. Det var to biler involvert, til sammen sju involverte personer. En person fraktet fraktet med helikopter, fire personer fraktet til legevakta med ambulanse. To personer er uskadd og er igjen på stedet, sa politiet rundt klokken 21 søndag kveld.

Berg: Politiet hadde trafikkontroll på E-8 i 80 km/t-sone søndag ettermiddag. 80 bilførere ble kontrollert. To bilførere er anmeldt for å ha kjørt i henholdsvis 119 km/t og 127 km/t. En bilfører anmeldt for kjøring i påvirket tilstand. Sju bilførere ilagt forelegg for fartsovertredelser.