Dette jobbet politiet med torsdag

nyheter

Evenes: Melding om brann i gravemaskin på Liland. Nødetater på vei til stedet, melder politiet klokken 17.18. Oppdatering: Brannen er slukket, melder politiet klokken 17.25.

Tromsø: Nødetater rykket ut på melding om trafikkuhell på Skattøra. – Bil kjørt av veien, kun fører i bilen. Undersøkes nå av helsepersonell. Politiet undersøker saken, melder politiet klokken 16.33. Oppdatering: Førerens adferd gjør at han siktes for ruspåvirket kjøring, melder politiet klokken 17.10. Vedkommende tas med til legevakt for prøvetakning.

Tromsø: Cirka klokken 14.45 fikk politiet melding om branntilløp i en kommunal bolig. Brannen var da allerede slukket med brannslukningsapparat, men nødetatene rykket likevel ut til stedet. Branntilløpet etterforskes, og at den antagelig skyldtes antent matolje med påfølgende brann i en ventilator. – Ingen personer ble skadd, og en person anmeldes for forholdet, melder politiet klokken 16.07.

Harstad: En vekter observerte en mann som stjal økt og kniv inne på en sportsforretning. Les mer her

Lavangsdalen: UP har hatt fartskontroll på E8 i 80 sone, melder politiet klokken 15.36. – 23 førere ilagt forenklet forelegg. Høyeste fart var 103 kilometer i timen.

Tverlandet: UP har avholdt laserkontroll på riksvei 80 i 50 sone. Tre førere ilagt forenklet forelegg. Høyeste hastighet målt til 64 kilometer i timen, melder politiet klokken 14.17.

Kongsvik: UP har avholdt trafikkontroll i 50 sone på E10 i Kongsvik. 21 førere ilagt forenklet forelegg. Høyeste hastighet målt til 69 kilometer i timen. – Mann i 30-årene kjørte i 79 kilometer i timen og har fått førerkortet beslaglagt. UP oppretter sak, melder politiet klokken 14.02.

Harstad: Politiet har rykket ut til Bertheustorget etter melding om slagsmål mellom tre personer. - Situasjonen ble løst opp i av en forbipasserende politimann. Personene har forduftet, men politiet har kjennskap til hvem som var innblandet, lyder meldingen klokken like før klokken 1330.

Øvervollen: Politiet melder klokken 1330 at de har fått melding om utforkjøring på E10. Ett kjøretøy involvert, ikke meldt om personskade. Nødetater på vei. Oppdatering: Ingen personskade eller trafikale utfordringer. – Fører mistenkes for ruspåvirket kjøring. Politiet har igangsatt bevissikring og oppretter sak, melder politiet klokken 13.54.

Bodø: UP har gjennomført laserkontroll på fylkesvei 17. Tre forenklede forelegg ble skrevet ut. Høyeste hastighet ble målt til 95 km/t i 80-sone, sier politiet like før klokken 13.

Yttervika: På E6 har politiet holdt fartskontroll onsdag kveld der de målte en fører født i 1998 til hele 142 kilometer i timen. Målingen ble tatt i en 80-sone i Yttervika nært Narvik.

Harstad: Hurtigruteskipet MS Nordkapp stoppet rett etter avreise fra Harstad. Les mer her

Tromsø: politiet fremstiller en mann for blodprøve på grunn av mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand. Mannen i 30-årene pådro seg ved sin atferd omgivelsenes oppmerksomhet og politiet fikk dermed melding om forholdet. Sak opprettes, sier politiet rundt klokken 0730 torsdag morgen.

Bardu: En kvinne var tåkefast på rundt 1150 meters høyde på fjellet Blåberget i Bardu kommune onsdag. En lang rekke etater og mannskaper måtte til for å redde kvinnen som ble fanget av tett tåke. Les mer her

Kvaløysletta: Politiet melder rundt klokken 0730 at de har ilagt ei kvinne i 20-årene et forenklet forelegg for brudd på vikeplikten.

: Patrulje har avholdt promillekontroll i sentrum av Bø. 21 førere kontrollert. Alle var edru, melder politiet rundt klokken 03 natt til torsdag.

Vestvågøy: Politiet har avholdt laserkontroll på Oppdøl. Tre førere fikk forenklede forelegg. En fikk førerkortet beslaglagt. - Han kjørte i 89 km/t. 60 km/t på stedet. Fører var i slutten av tenårene, sier politiet rundt klokken 01.

Svolvær: En mann ble bortvist fra festivalområdet til Høllafestivalen natt til torsdag.  Han kom tilbake igjen og blir derfor anmeldt for å ha brutt pålegg fra politiet. Mannen var i 20-årene. sier politiet rundt midnatt.

Tromsø: Politiet har mottatt melding om at det er en del oljesøl i vegbanen ved Berg i «Tromsø-svingen». Vi har ingen opplysninger om hvor oljen kommer fra. Vegtrafikksentralen er varslet om forholdet, sa politiet rundt klokken 21.