Skal gi en smak av Asia

Om vel en måned åpner Gois Restaurant og Cocktailbar i de tidligere Lanternen-lokalene.

Nytt liv: De tidligere Lanternen, Lyst og Mat av Vin-lokalene har stått tomme en tid. Nå pusser Goi og Roger Uttakleiv opp for å skape ny aktivitet. Foto: Odd Leif Andreassen  Foto: Odd Leif Andreassen

Her er alt nytt, og gjestene kan se på mens maten tilberedes.– Her er alt nytt, og gjestene kan se på mens maten tilberedes.

Goi og Roger Uttakleiv
nyheter

Det er Goi og Roger Uttakleiv og Espen og Ragnhild Strøm Willumsen som har bestemt seg for å lage et asiatisk-inspirert spisested i sentrum. For å finne det beste konseptet dro de til Oslo på inspirasjonstur. Her plukket de opp det beste fra flere lignende steder i hovedstaden.

– Vi ha en større plass

Goi og Roger Uttakleiv er tydelig på at de skal lage et spisested som ikke har vært tidligere i byen.