Forbereder NM i havfiske:

Trenger båter til fiskerne

Harstad Havfiskeklubb fyller 50 år i år og er i den anledning arrangør av norgesmesterskapet i havfiske 2. og 3. august.

TRENGER BÅTER: Trond-Roger Larsen i Harstad havfiskeklubb håper at båteiere kan stille kunnskap og fartøy til rådighet i NM i havfiske første helga i august. Arkivfoto 

nyheter

Trond-Roger Larsen er klubbens NM-leder og vet hva som må til for å få et slikt stort arrangement i havn. Ett av de viktigste elementene er båter til å ta deltakerne i mesterskapet ut på havet. Og alle bortsett fra ett mesterskap, har han måttet jobbe for å skaffe båter.

– Klubben har arrangert NM fire ganger, nordisk mesterskap én gang og europamesterskap én gang. I EM i 2006 var det deltakere fra femten nasjoner. Og til det mesterskapet kom båtfolk til oss og tilbød seg å stille med båter. Det er første og eneste gang folk har kommet til oss, sier Larsen.