Ønsker å kunne tilby øl og vin

Margareth og Gregor Drozdz har fått sving på Cafe Chocolat i havnebygget. Nå håper de på et ja på søknaden om skjenkebevilling fra høsten av.

endringer: Margareth og Gregor Drozdz har gjort store endringer ved Cafe Chocolat som blant annet innebærer at de vurdere å skifte navn. – Det vil antakelig kunne bidra til at enda flere besøker oss da dette navnet er noe misvisende i forhold til det tilbudet vi har i dag, sier de to.  

nyheter

Det polske paret, som overtok driften av Cafe Chocolat i mars i fjor, har gjort store endringer på konseptet. Og flere vil ifølge de to komme i løpet av året.

– Først må vi få si at vi støtter utspillet om å skape mer aktivitet i sentrum, og at blant annet tilbudet til de som ønsker å ta seg et glass vin eller en øl blir bedre, sier de to som røper at de har planene klare.