Dj Ole Christian Kvile Nordheim inviterer til gratis party i Generalhagen:

– «Hagelangs» for alle

Den utflytta harstadværingen, som nå bor i Oslo, tenkte for tre uker siden: Hva med å lage et skikkelig hageparty i Generalhagen? Lørdag skjer det.

generalhagen-party: Ole Christian Kvile Nordheim invitert til gratis alkoholfritt party i Generalhagen lørdag ettermiddag og kveld. – Vi starter klokka 15–00 og holder på så lenge det er folk fram til klokka 23.00, sier han. Foto: Andreas Isachsen. 

nyheter

Da tråkker slakteren og diskjockeyen Ole Christian til med gratis musikalsk piknik i Generalhagen.

– Fikk ideen i en park i Oslo

– Jeg fikk ideen om å prøve å få til en happening i parken mens jeg gikk omkring i en av Oslos parker og hørte på musikk. Hva med å kalle dette arrangementet for «Hagelangs», etter en av låtene til DumDum Boys. Derav dette navnet, forteller Kvile Nordheim.