Årets første bad i sjøen

Det skal ikke rare temperaturene til før folk strømmer til badeplassene. På Gressholman var det mange som vasset ut i 8–10 grader varmt (?) vann.

Kaldt, men varmt: Maria Lindbjør Kristoffersen koste seg i vannet med sønnen William Lindbjør Gullvang (14 mnd). Han syntes kanskje det var litt i kjøligste laget, for da mamma lot ham vasse, var det ikke gleden man hørte mest til. Om det var kjølig vann eller mangelen på mammavarme, skal være usagt. Det ble stille da Maria tok ham i fanget. Og da var det bare kos.  

Det handler om å ha fokus på å kose seg i nuet, og ikke være for streng mot seg selv.

Maria Lindbjør Kristoffersen
nyheter

Det er som det skal være. Så snart man kjenner antydning til sommervarme, så pakkes badebagen med et dertil egnet sted som mål. Harstad Tidende stakk nedom Gressholman mandag ettermiddag. Det var behagelige 17 grader i lufta. Folk lå derfor strødd langs fjæra. De fleste så ut til å nøye seg med solbad, men noen dristet seg til å teste vannet, som ikke akkurat hadde badevannsvarme.

Maria Lindbjør Kristoffersen hadde sønnen, 14 måneder gamle William Lindbjør Gullvang, på armen. Hun sto i vannet til midt oppå leggen da vi spurte hva hun tippet vannet holdt for temperatur.