300 mennesker på friluftsdagen på Borkenes

Godt vær, sol og mange varmegrader førte til godt oppmøte under friluftsdagen på Borkenes.

Mange hadde tatt turen ut i varmen på Borkenes. Foto: Privat 

  Foto: Foto: Privat

Foto: Privat 

Foto: Privat 

nyheter

Gjennom 30 år har Frisklivssentralen invitert til friluftsaktiviteter i Borkenesmarka. I år var intet unntak.

- Det var fantastisk god stemning. Det ble tre intense timer med friluftsaktiviteter, og etterpå kunne alle kose seg med gratis servering av kaffe, kaker og pølser. Jeg vil si at friluftsdagen også i år ble en suksess, sier Mildrid Henriette Fagerli.

Fagerli har vært med på å arrangere friluftsdagen hele siden starten.

- Det startet som en avslutning for elever på Borkenes, hvor familiene også var invitert. Det ble mer og mer populært, og nå er det årlie innslaget så å si blitt en tradisjon. Det er gøy å være med på å arrangere dette, sier hun.