Harstad Pride roper varsku mot spredning av uønsket propaganda:

– Vi frykter at et ekstremistisk miljø er på fremmarsj

Leder og nestleder av Harstad Pride, Regina Steen Bergman og Margrethe Killengreen, er sammen med de øvrige i Pride – styret bekymret over Den nordiske motstandsbevegelsens tilstedeværelse i Harstad.

skremt: Regina Steen Bergman (t.v.) og Margrethe Killengreen i styret i Harstad Pride er skremt og rystet over innholdet som kommer fram på hjemmesidene til organisasjonen Den nordiske motstandsbevegelsens holdninger til homofili. – Dette er holdninger vi ikke kan akseptere, sier de to. Foto: Andreas Isachsen 

nyheter

Nylig opplevde de i forbindelse med et arrangement i forbindelse med Festspillene at noen prøvde å fjerne Pride-flagget i regnbuens farger som var hengt opp på veggen av gamle Apotekergården i sentrum.


Mange klistremerker

– Vi er blitt oppmerksomme på at Nordisk Motstandsbevegelse har hengt opp mange klistremerker rundt om i Harstad. Dette er en gruppe som har pekt ut oss som er homofile som en av hovedfiendene til organisasjonen.