Dette jobbet politiet med torsdag

Illustrasjonsfoto.  Foto: Tore Skadal

Tromsø: Politiet ønsker tips i forbindelse med savnet person. Vedkommende er ikke å anse som farlig for andre. 

nyheter

Sortland: 16.00: Utrykningspolitiet har avholdt laserkontroll i 80 sone i Kjerringnesdalen. Elleve forenklede forelegg utstedt. Høyeste fart målt til 103 kilometer i timen.

Lavangsdalen: 15.43: Utrykningspolitiet har gjennomført fartskontroll i 80 sone på E8. 30 bilførere ilagt forenklet forelegg for fartsovertredelse.

Ballangen: 14.16. UP har gjennomført promillekontroll. Ingen reaksjoner.

Rana: 14.03: E6 ved Dalsgrenda: UP har gjennomført fartskontroll på stedet. Resultatet ble 5 førerkortbeslag og 6 FF. Høyeste hastighet var 92 km/t i 60-sone, melder politiet i Nordland.

Harstad: 13.50: Brannvesenet har rykket ut etter at det kom melding om en bilbrann. Den aktuelle bilen står på riksveien ved Nordvikmyra. Utrykningen skjedde litt over klokken 13.50.

Tromsø: 12.15: Politiet ønsker tips i forbindelse med savnet person (se under). Vedkommende er ikke å anse som farlig for andre. Oppdatert: 14.17: Politiet takker for tips. Vedkommende er nå funnet, melder Troms politidistrikt.

Narvik: 11.30: UP har gjennomført laserkontroll i Hamsuns vei. Seks førere gitt forenklet forelegg, melder Nordland politidistrikt.

Bodø: Kl 11.07: Valle, UP har gjennomført fartskontroll på stedet i 60 sone. Resultat ble to forenklede forelegg, melder politiet i Nordland.

Sømna, Berg: 09.53: Ambulanse og politi rykket ut til stedet etter melding om arbeidsuhell. En person hadde fått en bjelke i hodet i forbindelse med rivingsarbeid. Den skadde er en mann i 60-årene. Han var bevisst etter uhellet, blir fraktet til Sandnessjøen sykehus for sjekk. Arbeidstilsynet varslet, politiet gjør undersøkelser på stedet. Oppdatert: 11.07: Den skadde er en mann i 60-årene. Han var bevisst etter uhellet, blir fraktet til Sandnessjøen sykehus for sjekk. Arbeidstilsynet varslet, politiet gjør undersøkelser på stedet.

Tromsø: 04.20: Dame i midten av 40-årene innbrakt fra en privatadresse grunnet ordensforstyrrelse og beruselse. Vil også bli anmeldt for å ha kastet mat på patruljemannskapene.

Heia E6: 00.05: UP har hatt fartskontroll, der det er utferdiget 5 forenklede forelegg. Høyeste hastighet ble målt til 111 km/t i 80-sone.

Tromsø: 22.43: En 63-årig mann som ble meldt savnet mandag 1.7.19, ble onsdag kveld funnet omkommet av letemannskaper i Tromsdalen. Den siste observasjonen av mannen var ved UNN i Breivika rundt klokken 1030 mandag 1. juli. Det er ikke mistanke om at det ligger noe kriminelt bak dødsfallet. Det vil bli foretatt obduksjon for å fastslå dødsårsak.

Les også: Dette jobbet politiet med onsdag