Denne gjengen konfirmerte seg i 1969 - ser du noen kjente?

De som konfirmerte seg i Trondenes kirke i 1969 er i helgen samlet for å markere at det er 50 år siden de ble konfirmert.

50-ÅRSKONFIRMANTENE: Her ser vi gjengen samlet i Trondenes kirke: Reidar Henningsen, Jan Kyrre Lyder, Ann-Britt Skog, Eskil Ervik, Leif Petter Kulseng, Elin Therese Karlsen, Elin Ervik Winsnes, Gerd Pedersen, Lars Pettersen, Martin Eggum, Johan Bendiksen, Roar Lindstrøm, Karin Norheim-Andreassen, Dag Lindstrøm, Berit Holm, Unni Bente Stangnes Hansen, Anne-Lise Solstad, Maren Jacobsen, Gunn Hovland, Else-Marie Jørgensen Holte, Åse Britt Hol Frønum, Steinar Kolbeinsen, Arvid Kristian Arntsen, Lisa Slettli, Helga Bjørvik og Ester Reppen.  Foto: Håkon Wikan

nyheter

Jubileet ble holdt i samme kirke som var for 50 år siden, og 26 deltok på arrangementet lørdag.

Lisa Slettli synes det er morsomt å møtes etter så mange år.