Valgkampstart i Ibestad: Politikere i klinsj om boplikt

Ibestad Høyre har startet årets valgkamp og går i klinsj med Arbeiderpartiet.

Stig Bruvoll og Ibestad Høyre mener folk må få vite om Arbeiderpartiet vil innføre boplikt i kommunen. 

nyheter

Ibestad Høyre frykter at Arbeiderpartiet i kommunen vil ha boplikt i kommunen. Bakgrunnen for antakelsen er at Arbeiderpartiet i fjor arrangerte et åpent møte der Gratangen-ordfører Eva Ottesen fortalte om deres bopliktordning.

– Vi regner med at Arbeiderpartiet har kommet langt med dette temaet at dette kan bli en valgkampsak for dem. Vi tror at partiet kan komme til å innføre boplikt om de kommer til makta i Ibestad, sier leder i Ibestad Høyre, Stig Bruvoll. – Boplikt er et så stort inngrep i eiendomsretten til folk at de bør få vite om dette, mener han.