Dette jobbet politiet med fredag

nyheter

Tromsø: Melding om røyk i cockpit i en flymaskin fra Widerøe på Tromsø lufthavn, Langnes. – Flyet har nå landet trygt, og passasjerene har forlatt flyet og ingen er kommet til skade, melder politiet klokken 20.48.

Dunderlandsdalen: UP har gjennomført laserkontroll i 80 sone. 22 forenklede forelegg utstedt, høyeste hastighet målt til 110 kilometer i timen. I tillegg ett førerkortbeslag, mann i 80-årene kjørte i 132 kilometer i timen, melder politiet klokken 20.17.

Dalsgrenda: Sjåfør i 30-årene fikk førerkort beslaglagt av UP etter å ha blitt målt til 93 kilometer i timen i 60 sone, melder politiet klokken 19.18.

Harstad: Klokken 16.50 fikk politiet melding om at en hund hadde angrepet ett barn på syv år i Harstad. Operasjonsleder Rune Nilsen sier at det var snakk om bittskader i hoderegionen. Ifølge en tipser er barnet lagt i narkose, men det kan ikke politiet bekrefte. – Forholdet blir fulgt opp av politiet i Harstad. Harstad Tidende oppdaterer saken.

Tromsø: 14.30. UP har hatt trafikkontroll på Skittenelv. Det resulterte i et førerkortbeslag. Mannlig fører i 60-årene ble målt til 89 km/t i 60-sone, melder Troms politidistrikt.

Bakkejord: 13.47. UP har hatt trafikkontroll på FV84. En mannlig fører i begynnelsen av 20 årene ble målt til 76 km/t i 50 sone. Sak opprettes, opplyser Troms politidistrikt.

Heia: 13.45: UP har tatt trafikkontroll ved E6, Heia. Stanset en mann i slutten av 30 årene som ikke hadde gyldig førerkort. Vedkomne kjørte bil og henger, noe som tilsvarer førerkortklassen BE. Vedkomne hadde kun førerkort kl. B. Sak opprettes, melder Troms politidistrikt.

Mo i Rana: 12.50: Trailer har fått feil på gir og står fast ved Scania på E6. Bilberging er på vei, men det er manuell dirigering på stedet. Litt kø må pårenges. Vi sender nordgående trafikk gjennom sentrum, melder Nordland politidistrikt. Oppdatert: 13.01: Bilberging på plass. Så det vil snart bli fri ferdsel. Må pårenges litt kø da trafikken har hopet seg litt opp.

Bodø: Politi og ambulanse er på Olav Vs gate ved City Nord. En person er funnet bevistløs. Ambulanse driver førstehjelp på stedet. - Uklart hva som har skjedd. Vi snakker med vitner. Oppdateres når vi vet mer, sier politiet klokken 1135. Litt senere blir det klart at vedkommende fraktes til sykehus. - Politiet er interessert i å komme i kontakt med vitner som kan ha sett selve hendelsen i Olav Vs gate. Dette for å avklare at vedkommende ikke er påkjørt.

Steinfjorden: På FV862/Berg har politiet fått melding om en bil som har kjørt ut av veien og ligger på taket. - En person skal være involvert i ulykken. Personen har kommet seg ut av bilen og blir ivaretatt av private som har kommet til ulykkesstedet. Nødetater er på tur til stedet, sier politiet klokken 1145. Oppdatert: 12.30: En person er tatt hånd om av helse. Trafikken går som normalt på stedet.

Rana: Politiet rykket ut til ACR på Storforshei etter melding om at en mann skulle ha blitt slått med en glassflaske i hodet av en annen mann. Politiet har pågrepet en person. Saken etterforskes, sier politiet klokken 01.16.

Rana: Politiet har gjennomført fartskontroll. Resulterte i 2 forenklede forelegg og 2 førerkortbeslag. Hastighetene for beslag ble målt til 123 km/ i 80-sone og 131 km/t i 90-sone, sier politiet klokken 00.26.

Les også: Dette jobbet politiet med torsdag

Les også: 33 kjøretøy fikk bruksforbud