Gangsås Næringspark utsatt: – Vi må sette oss tilbake ved tegnebrettet

Planutvalget vedtok torsdag å sende reguleringsplanen for Gangsås Næringspark tilbake til ny behandling. Det er ingen av partene fornøyd med.

INGEN JUBEL: Ingen av partene i saken om etablering av XL-Bygg i Gangsås Næringspark jublet etter planutvalgets vedtak.  Foto: Andreas Isachsen

nyheter

Administrerende direktør Torgeir Arntsen i SE-Gruppen mener saken har gjennomgått en så grundig behandling at den burde vært vedtatt nå. I stedet risikerer man nå en utsettelse på inntil ett halvt år.

– Nå må vi først sette oss inn i vedtaket som vi foreløpig bare har fått lest opp her i møtet. Min umiddelbare reaksjon er at det kan synes noe unødvendig å sende saken tilbake til administrasjonen, da vi føler den har vært grundig behandlet med tanke på mulighetene til å komme med innspill.