Flere brannutrykninger i Harstad: Dette jobbet politiet med torsdag

nyheter

Lavangsdalen: UP har gjennomført laserkontroll i 90 sone. Det resulterte i seks forenklede forelegg for fart, der høyeste ble målt til 117 kilometer i timen, melder politiet klokken 20.49.

Finnsnes: Bil har kjørt utfor veien ved Trollvika, melder politiet klokken 18.44. En person involvert, skal være våken. Utrykningsenhetene er på vei til stedet. Oppdatering: Vegen er foreløpig stengt, melder politiet klokken 19.22. Fører av bil måtte klippes av bilen, og sjekkes nå av ambulansepersonell. Oppdatering: Veien er åpen og bilen berget. Patruljen oppretter sak, melder politiet klokken 19.58.

Harstad: Harstad brann og redning rykket rundt klokken 17.45 ut med to brannbiler til et sameie i Harstad havn. Ifølge 110-sentralen i Troms var det snakk om en brannalarm som har gått av. Brannvesenet er nå på stedet.

Bjerkvik: Brann i kjøretøy parkert ved hus. – Traktor skal forsøke å trekke unna bilen. Nødetater på vei til stedet. Ikke meldt om personskader, melder politiet klokken 17.02. Oppdatering: Ikke fare for spredning. Brannvesenet starter slukking, melder politiet klokken 17.09.

Krokelvdalen: Ei huskytispe er tatt hånd om, melder politiet klokken 16.17. Eier bes ta kontakt med politiet.

Mosjøen: Blågrå sykkel funnet på Kippermoen, melder politiet klokken 15.58. Eier bes kontakte politiet på 02800.

Harstad: Rundt klokken 15.30 rykket Harstad brann og redning ut til ei leilighet i sentrum. 110-sentralen i Troms melder om at det var matos som utløste brannalarm. Beboerne var ute av leiligheten da brannvesenet kom.

Saltadal: 14.49: UP har avholdt laserkontroll på Storjord. 10 førere fikk forenklede forelegg. En fører fikk førerkortet beslaglagt. Han kjørte i 106 km/timen. 70 km/timen på stedet. Han var i begynnelsen av 50 årene, melder Nordland politidistrikt.

Nusfjord: 14.10: Turfølge på fem personer satt seg fast i fjellside. Alle har det bra, men må berges ned. Seaking på vei til stedet. Røde kors har forsøkt men det er for bratt for å få de ut til fots, melder Nordland politidistrikt. 15.30: Turfølget hentet ned av Seaking. Alle i god behold, ikke behov for legetilsyn.

Sortland: 12.05: Up har gjennomført promillekontroll på Strand. 96 førere kontrollert. Ingen reaksjoner. Tommel opp, melder politiet i Nordland.

Korgen: Up har hatt kontroll i 80 sone på E6. Tre førere bøtelagt for fart. Høyeste hastighet 106 km/t. En fører bøtelagt for bruk av mobiltelefon, melder Nordland politidistrikt.

Bodø, Hålogalandsgata: 10.34: Hendelse der en kvinne har tippet på sykkel. Var litt uklart om hun var truffet av en bil i forkant. Virker som at det var ett rent uhell. – Bil hadde kamera så vi vil uansett sjekke dette. Kvinnen er kjørt til lege for sjekk. Ikke alvorlig skadet, melder politiet. Foreløpig har vi kun konstatert at vedkommende var beruset. Politiet jobber på stedet for å få klarlagt hendelsesforløpet.

Tromsø: Breivika. 10.18: Nødetatene til Terminalgata etter melding og gasslukt. Brannmannskaper har søkt gjennom aktuell bygning, uten å ha avdekket noe form for gasslekkasjer. 12.00: Nødetatene til Roald Amundsensgt. etter melding om røykutvikling. Det er her snakk om tørrkoking, melder politie i Troms.

Evenes: 10.06: Melding om utagerende person på fly som kommer inn. Politiet har kontroll på personen. Les mer her. 12.00: Vedkommende har, utover å vært beruset, forulempet tre kabinansatte både verbalt og fysisk. Heller ikke rettet seg etter de beskjeder han har fått. Flyselskapet vil skrive rapport og anmelde forholdet, melder politiet i Nordland.

Tromsø: Skjelnan. 09.43: Har avholdt laserkontroll der fire forenklede forelegg ble utferdiget. En fikk sitt førerkort beslaglagt grunnet for høy hastighet.

Storsteinnes: Innkommet melding om en singel ulykke, dvs en bil har kollidert med autovernet ved Holmelvkjosen, melder politiet klokken 05.50. Det er store skader på bil og autovern. Det skal ha vært to personer i bilen. Den ene personen er gjort rede for, og er uskadet. – Ifølge vitner, så var den andre personen tilsynelatende uskadet. Han forlot stedet før politiet ankom, og vi forsøker å komme i kontakt med han, melder politiet.


Les også: Forulempet offentlig tjenestemann

Les også: Forlenget varetekt for overgrepssiktet skoleansatt

Les også: Dette jobbet politiet med onsdag