Polarkonsult styrker staben i Harstad

Så langt i år har harstadfirmaet ansatt fem nye medarbeidere.

NAYNSATTE Fra venstre Mattis Lihaug, Roar Larsen, Dag-Arne Kind og Stian Morel. Tommy Benjaminsen var ikke til stede da bildet ble tatt.  Foto: Polarkonsult AS

nyheter

Årsaken er økende oppdragsmengde og utvidet arbeidsområde, opplyses det i en pressemelding. Det tradisjonelle skipsmarkedet er stabilt med god tilgang på oppdrag, men det er spesielt innen offshore at selskapet øker sin aktivitet. Polarkonsult signerte i januar en åtteårig rammeavtale med Equinor, spesielt med henblikk på feltene Norne og Johan Castberg.

Selskapets virksomhet som godkjent foretak på vegne av Sjøfartsdirektoratet er i tillegg stabilt og til tider hektisk, heter det i meldingen. De nye ansatte er Mattis Lihaug, Dag-Arne Kind, Stian Morel, Tommy Benjaminsen og Roar Larsen.

Polarkonsult har 25 ansatte og holder til i Equinor-bygget i Harstad. Selskapet arbeider innen skipsdesign og offshore og leverer tjenester og design både lokalt og til verdensmarkedet.