Akrobatiske krumspring på festspillene:

Rå akrobatikkmosaikk

Rå fysikk, spenstig akrobatikk og lun humor ble det da spanske akrobater fløy høyt og lavt på storsalsscenen søndag kveld.

inTarsi: Compañía de Circo “eia” føyer enkeltmennesker og deres skjebner sammen til en større enhet ved hjelp av spenstig akrobatikk. Foto: Steve Nilsen 

Man kan få hakeslepp av akrobatikken ...

nyheter

Intarsia – små, syltynne trebiter nitid føyd sammen til en vakker, mosaikkaktig overflate. Det fra denne eldgamle utsmykningsteknikken søndagens storsalsforestilling, InTarsi, under Festspillene i Nord-Norge har hentet sitt navn.

I en forestilling spilt i store deler av Europa siden premièren i 2016, har det spanske Compañía de Circo “eia” føyd enkeltmennesker og deres skjebner sammen til en større enhet ved hjelp av spenstig akrobatikk, imponerende fysisk styrke og lun humor.