Dette jobbet politiet med mandag

nyheter

Sandnessjøen: Mann i 40-årene pågrepet i sentrum. – Han var ruset, og forstyrret offentlig ro og orden. Vedkommende anmeldes, melder politiet klokken 21.21.

Finnsnes: Politiet har avholdt fartskontroll i Fagerfjellveien. Fire forenklede forelegg utstedt. Høyeste fart var 98 kilometer i timen i 80 sone, melder politiet klokken 19.46.

Korgfjellet: Melding om bil som har kjørt av veien på nordsiden av Korgfjellet, melder politiet klokken 17.16. Nødetater er på tur til stedet. Oppdatering: Var en person i bilen. Skal ikke være alvorlig personskade. Vedkommende ivaretas av helse, melder politiet klokken 17.35.

Ørnes: Melding om bil som har kjørt av veien rett nord for Ørnes, melder politiet klokken 17.08. Skal ikke være personskade. Politiet er på tur til stedet. Oppdatering: Var to personer i bilen. Passasjer tas til legevakt for sjekk. Sak opprettes og fører avhøres, melder politiet klokken 18.08.

Evenskjer: Sauer er observert ved veibanen i 90-sonen ved avkjøringen til Elvemo, melder politiet klokken 16.46.

Harstad: Rundt klokken 16.45 rykket politiet ut til Sjøkanten Senter etter melding om ordensforstyrrelse. Operasjonsleder i Troms politidistrikt ønsker ikke på nåværende tidspunkt å si noe mer om saken.

Beisfjord: UP har gjennomført kontroll med fokus på bruk av verneutstyr, melder politiet klokken 15.54. To forenklede forelegg utskrevet for feil/manglende sikring av barn.

Laukvik: Utenfor Svolvær har politiet fått melding om at en bil har kjørt av veien. Politiet er på tur til stedet, lyder meldingen klokken 1205. Noe senere blir det klart at føreren er mistenkt for ruspåvirket kjøring. - Sjåføren fremstilles derfor for blodprøvetaking på legevakta, sier politiet.

Lofoten: En gutt som har vært innlagt på sykehus etter en badeulykke i Kabelvåg 7. juni, døde av skadene i helga. Les mer her: Gutt døde etter badeulykke

Tromsø: UP har avholdt promillekontroller på morgenkvisten på Kvaløya. 70 bilførere er kontrollert, og alle fikk kjøre videre, sier politiet rundt klokken 0730.

Mosjøen/Åslia: Politiet har fått nelding om at et ubebodd hus står i brann. Nødetatene er på stedet. Huset er overtent. Skal ikke være fare for spredning slik det er nå, sier politiet rundt klokken 0620.

Bjerkvik: Politiet har vært og dempet musikken på en fest i området, sier politiet rundt klokken 02.14.

Tromsø: Politiet dro til et utested i sentrum etter melding om en gjest som nektet å forlate. Mannen i 30-årene etterkom heller ikke politiets pålegg om å forlate, og ble da innbragt til arresten. Sak opprettes, sier politiet rundt klokken 01.30.

Kroken: Politiet fant en påhengsmotor i skogen mellom Krokensenteret og ungdomsskolen. Dersom du savner en påhengsmotor kan du ringe på 02800, sier politiet rundt klokken 22.50.

Les også: Dømte harstadværing for smugling

Les også:  Dette jobbet politiet med søndag