Dette jobbet politiet med fredag

nyheter

Bøstad: 21.50. Up har hatt fartskontroll i 60 sone. 16 førere bøtelagt. Høyeste hastighet 80 km/t, melder Nordland politidistrikt.

Tromsø: Politiet ønsker å komme i kontakt med personer som har vært i området og observert graving i snøen eller annen mistenkelig aktivitet i perioden mars-april i år.

Langvannet er et populært turområde og det er mange mennesker som ferdes her. Politiet antar det er personer som har lagt merke til gravingen og har relevant informasjon, bilder eller video.

Vi tar imot tips på politi.no, eller på telefon 02800.

Tromsø: 18.45. Ei kvinne i 20 årene fremstilles på legevakta mistenkt for å ha kjørt bil i ruspåvirket tilstand. Hun har heller ikke gyldig førerkort. Bilen kvinnen kjørte ble meldt stjålet tidligere i dag og den var også påsatt skilter som var stjålet fra en annen bil. Sak opprettes, melder Troms politidistrikt.

Tromsø: 18.19. Mann i 40 årene mistenkes for å ha kjørt bil i alkoholpåvirket tilstand. Mannen har heller ikke gyldig førerkort. Det viste seg at mannen var etterlyst for straffegjennomføring, så nå blir han kjørt til Tromsø fengsel, melder Troms politidistrikt.

Tromsø: 16.55. Tromsøbrua stenges i tidsrommet kl. 1730-1800 i kveld grunnet fakkelstafett. Grønnegata er stengt i området rundt kinoen i tidsrommet kl. 1645-1730. Omkjøringer er skiltet og trafikanter bes forholde seg til tegn og signaler som gis av politi og arrangørens vakter, melder Troms politidistrikt.

Gratangen: Cirka 15.00. Person slått seg vrang på asylmottak. Politiet på vei til stedet for å bistå.

Senere på ettermiddagen meldte politiet at de hadde kontroll på en person, og skulle undersøke hva som hadde skjedd.

16.30 sendte politiet ut følgende melding: Vedkommende ikke fornøyd med litt ulike ting på mottaket. Fått roet seg nå. Ingen er skadet. Vi er fortsatt på stedet.

Lødingen: Cirka 14.00. Nødetatene rykker ut til trafikkulykke i Lødingen sentrum. Fotgjenger påkjørt av bil.

Klokken 21.59 kom politiet med følgende oppdatering: Politiet ønsker å komme i kontakt med personer som kan ha vært vitner til selve påkjørselen. Kvinnen som ble påkjørt er alvorlig skadet og er fløyet til UNN.

Strekningen Harstad - Narvik: Brannvesenet trener utrykningskjøring på E6/E10 mellom Narvik og Harstad fredag, opplyser politiet fredag morgen.

Meløy: Fartskontroll ble gjennomført på Selstad fredag morgen. Seks førere ble gitt forenklede forelegg. Høyeste hastighet var 85 kilometer i timen i 60-sonen.

Lavangsdalen: Politiet har hatt laserkontroll i Lavangsdalen fredag morgen. Fem forenklede forelegg for fart ble delt ut. Høyeste målte hastighet var 107 kilometer i timen i 80-sonen.

Harstad: Hund av type gordon setter observert løpende løs i Harstad sentrum ved 07.50-tiden. Hunden ble sett ved Esso. Den har et blankt halsbånd. Forbipasserende forsøkte å få kontroll på hunden, men den ville ikke ha kontakt. Gordonsetteren er svart og brun jakthund. Hunden virket litt stresset. Sprang mellom biler over gata.

Bodø: Melding fra vakt på utested om høylydt krangel og slossing mellom mann og dame. Mannlig part i 40-årene innbragt til Bodø politistasjon, lød meldingen klokken 03.20. Ingen av partene var skadet. Mannlig part i besittelse av mindre mengder narkotika. Blir anmeldt.

Telegrafbukta, Tromsø: Klokken 23.30 kom det meldinger om mange berusede mindreårige. Politiet ønsket at foreldre som har barn der skulle sørge for å hente dem. Klokken 00.40 var det rolig på stedet. - De fleste har forlatt eller blitt hentet av sine pårørende. Det bemerkes imidlertid at politiet vil patruljere området med gjevne mellomrom og berusede mindreårige vil bli bortvist, meldte politiet.

Skardalen: UP hadde fartskontroll. En mann i 50-årene fikk førerkortet beslaglagt etter å ha blitt målt til 102 km/t i 60-sone. Vedkommende erkjente forholdet og samtykket i førerkortbeslag. De øvrige resultatene fra denne kontrollen ble ti forenklede forelegg for fart. En bilfører fikk også førerkortet sitt beslaglagt grunnet for høy prikkstatus.Les også: Importerte narkotika

Les også: Dette jobbet politiet med torsdag