Dette jobber politiet med onsdag

nyheter

Tromsø: 22.40. Rykket ut etter melding om en ruset person som utøvde skadeverk på en bil. Blant annet var bakruta knust. Patruljen fikk raskt kontroll på en mann i 40-årene som ble utpekt som gjerningsperson. Innbringes og settes i arrest, melder Troms politidistrikt.

Kjerringnesdalen: 18.50. UP har gjennomført laserkontroll på FV85 Kjæringnesdalen. Resultatet ble 10 forenklede forelegg. Høyeste fart 105 km/t i 80 sone.

Narvik: 18.10. Branntilløp i ei leilighet i Narvik sentrum. Brannen slukket av beboer. En person til helse for sjekk etter å ha pustet inn røyk. Brann lufter ut leiligheten. Politiet oppretter sak, melder Nordland politidistrikt.

Umbukta: UP har gjennomført promillekontroll på E12. 92 kontrollerte, ingen overtredelser, melder Nordland politidistrikt rundt klokken 1435.

Lofoten. UP har gjennomført fartskontroll på E10 ved Napp. 11 førere fikk forenklede forelegg. Høyeste hastighet var 85 km/t i 60-sone, sier politiet klokken 13.06.

Harstad: Etter fartskontroll i Kilhusvegen er seks bilførere ilagt forenklet forelegg for fartsovertredelse, sier politiet rundt klokken 13.

Alteidet: I fartskontroll i 60-sonen er en bilfører, mann 35 år, anmeldt for å ha kjørt i en hastighet av 86 km/t. Sak opprettet med førerkortbeslag, sier politiet rundt klokken 13.

Gildeskål: 11.50: Vi har gjennomført en laserkontroll på FV 17 ved Storvika, melder politiet i Nordland. En bilfører ble målt til 127 km/t i 80-sone. Førerkort beslaglagt. I tillegg er fire førere gitt forenklet forelegg.

Harstad: Brannvesenet rykket rundt klokken 0840 ut etter melding om brann et nytt leilighetsbygg i Harstad. Les mer her

Vesterålen: En eldre sjåfør mistet lappen etter å ha kjørt i 129 kilometer i timen. Les mer her

Mosjøen: 07.37: To biler er stjålet i løpet av natten. Det er snakk om en Skoda Superb farge grå med reg nr VH77604, stjålet fra Mosjøen og en Mercedes-Benz C180 Kompressor farge sølv med reg nr XV61530, stjålet fra Trofors. Skodaen ble funnet på Trofors.

Tromsø: 05.28: Mann i 30-årene fikk sitt førerkort beslaglagt etter at han kjørte gjennom en låst port på Tromsø lufthavn Langnes. Det er ikke mistanke om noen form for ruspåvirkning. Avinor sørger for sikring/reparasjon av den ødelagte porten. Sak opprettes.

Bodø: Politiet gjennomførte promillekontroll ved fergeleiet i byen. 29 førere kontrollert, ingen reaksjoner.