Rekordstor arrangementshelg

Har du planer om å reise bort fra vårt distrikt i helga? Da bør du kanskje revurdere, for her skjer det ting for enhver smak.

ARRANGØRER Michael Jonathon Stealth og Tor Charles Holmgren i IK Hind, Hege Sandbakk i IF Kilkameratene, Ragnheidur Skuladottir påtroppende direktør i Festspillene Ole Martin Olsen, Gressholmanfestivalen, Maria Utsi avtroppende direktør i Festspillene og Arne Kristian Torbergsen i Gressholmanfestivalen håper publikum finner veien til noen av arrangementene som går av stabelen til helga.  Foto: Andreas Isachsen

nyheter

Istede bør de fleste kunne avlegge ett eller flere besøk på de minst åtte arrangementene som står på plakaten i Harstad og omegn.

Festspillåpning på den gamle bussholdeplassen lørdag, Gressholmanfestivalen fredag og lørdag. Bjarkøydagan. Evenskjerdagan. Kilkam Cup. Midtsommerstevne i sprangriding på Evenskjer. Festspillekene i friidrett på Stangnes idrettspark. Storfint besøk av OL og verdensmester i sprint på skøyter, Håvard Holmefjord Lorentzen, i regi av Harstad skøyteklubb. Antakelig er det enda flere aktiviteter folk kan ta del i, men ingen trenger å gå helgen i møte uten å ha noe å se fram til å kunne ta del i.