Frps Eivind Stene: - Beklagelig at man blir kalt troll og rasist

Eivind Stene krevde beklagelse fra ordfører Marianne Bremnes og varaordfører Maria Serafia Fjellstad.

Krever unnskyldning Eivind Stene, ordførerkandidat for Frp i Harstad.  Foto: Lars Richard Olsen

nyheter

I etterkant av debatten om støtte fra Harstad kommune til en butikk drevet av innvandrerkvinner som blant annet skal selge sjal, mener Frp i Harstad at de ble omtalt som rasister og troll. Eivind Stene ba om en unnskyldning i torsdagens kommunestyremøte.

- Tidvis er det hett debattklima i kommunestyret, og det må man tåle. Men det er beklagelig at man blir kalt troll og rasist på førstesiden i lokalavisa av kolleger i kommunestyret. Definisjonen på en rasist er alvorlig. Man misliker da folk på bakgrunn i hudfarge og andre irrellevante ting som jeg ikke kjenner meg igjen i, sa Stene - blant annet med henvisning til denne saken: – Frp-trollet skaper splitt og hersk-stemning i byen