Dette jobbet politiet med onsdag

nyheter

Sandnessjøen: Kl 20.38: Politiet har hatt trafikk kontroll i sentrum fra kl 1820 til kl 2015. 3 reaksjoner. 2 ff for mobilbruk og et gebyr for manglende bruk av bilbelte. Patruljen melder ellers om fin kjøring.

Gruben: Kl 18.35. UP har hatt fartskontroll i 80 sone. Stanset bilfører, mann i 50 årene som kjørte 107km/t og i tillegg mistenkes for ruskjøring. Bevissikring foretatt, melder politiet i Nordland.

Lødingen: kl. 18.10. E10 Strand. Up har hatt laserkontroll i 60 sone. 15 forenklede forelegg, høyeste 82 km/t, melder Nordland politidistrikt.

Skardalen: Kl 16.21. UP har laserkontroll på stedet. Det resulterte i syv forenklede forelegg, høyeste 85km/t i 60-sonen. En ble også anmeldt for ikke å ha vedtatt forelegg, melder Troms politidistrikt.

Mosjøen: Kl 14.53. UP har hatt laserkontroll langs E6. 5FF høyeste fart 101 km/t i 80 sone, opplyser Nordland politidistrikt.

Mo i Rana: Politiet har gjennomført laserkontroll i 60-sonen ved Åenget. 16 forenklede forelegg ble delt ut. Høyeste fart ble målt til 82 kilometer i timen. Ett forenklet forelegg for bruk av mobil ble også delt ut, sier politiet klokken 1235.

Rotsund: Politiet har avholdt laserkontroll i 60-sonen. - En bilfører ilagt forenklet forelegg etter å ha blitt målt til 75 km/t, sier politiet klokken 1230.

Mosjøen: Up har avholdt promillekontroll i austerbygdvegen. 77 kontrollerte førere. Ingen reaksjoner. Tommel opp, sier politiet rundt klokken 1030.

Sandnessjøen: På Søvik Fv 17 har politiet fått melding om trafikkuhell. - To biler involvert. Nødetater på tur. En person sendt til legevakt og en person til sykehus. Uvisst skadeomfang, sier politiet rundt klokken 10. Klokken 11.40 melder politiet at ingen ble alvorlig skadd. Det er konstatert brudd på vikeplikten som årsak til uhellet. Sak opprettes.

Ofoten: Norsk Folkehjelp bistår en finsk mann som har gått seg fast i terrenget i Rombakken. Mannen hentes ut med båt. Politiet koordinerer. Mannen ble til slutt hentet av Norsk Folkehjelp. Han er i fin form og skysses til Narvik etter eget ønske, sier politiet rundt klokken 06.

Tromsø: Melding om brann i kjøretøy på toppen av Tverrforbindelsen. Brannen er slukket. Brannvesenet er på stedet. Politiet er på tur.Det var kun fører i bilen og vedkommende er uskadd. Bilen er trukket ut av veien og trafikken går som normalt forbi stedet, sier politiet rundt klokken 07.

Takelvdalen: UP har avholdt trafikkontroll ved E6, Takelvdalen. Resultat: 9 ff, høyeste hastighet 101 km/t i 80 sone, sier politiet rundt klokken 21 tirsdag kveld.

Les også: Dette jobbet politiet med tirsdag