Boreal mister kontrakt for Harstad og Sør-Troms til 781 millioner kroner

Troms fylkeskommune har tildelt busskontrakten for Harstad og Sør-Troms til Torghatten Buss AS. Kontrakten har en verdi på 781 millioner kroner.

Fylkesråd for samferdsel, Ivar B. Prestbakmo, vil ikke gi ny kontrakt for busstransport i Harstad og Sør-Troms til Boreal. Fra 1. mai 2020 skal Torghatten Buss etter planen ta over.  Foto: Frank R. Roksoy

nyheter

Det ble klart etter fylkesrådets vedtak i saken tirsdag denne uken.

- Det er gjennomført anbudskonkurranse med forhandlinger, og evalueringen av tilbudene viste at Torghatten Buss AS har levert det beste tilbudet. Oppstart av ny kontrakt er 1.mai 2020. Kontraktsverdien er på 781 millioner kroner, og har en varighet på 9 år med opsjon på forlengelse i inntil 3 år, forteller fylkeskommunen i en melding.