Det blir ny barnehage i sørbygda

Dagens posisjon, som består av Ap, V, KrF og Sp, har en gladmelding til foreldrene i sørbygda: De lover ny stor barnehage.

ja til barnehage: Espen Ludviksen, Sp (t.v.), Even Aronsen (V), Per Pedersen (KrF) og Else Marie Stenhaug (Ap) lover ny barnehage i sørbygda. – Går alt som vi ønsker, kan byggingen starte allerede til neste år. Foto: Odd Leif Andreassen 

Engasjementet fra foreldrene og medieoppslagene har satt denne saken på sakskartet, og nå følger vi opp.– Engasjementet fra foreldrene og medieoppslagene har satt denne saken på sakskartet, og nå følger vi opp.

nyheter

Byggingen kan starte allerede til neste år, mener Else Marie Stenhaug, Per Pedersen, Even Aronsen og Espen Ludviksen. De påpeker at nettopp disse fire partiene har en tydelig satsing på barn og unge.

– Vi kommer til å bevilge penger til ny barnehage i sørbygda, og ny skole på Bergseng. Dette utgjør rundt 400 millioner kroner i neste periode. Barnehagen vil trolig koste rundt 30 millioner, sier de.