– Frp-trollet skaper splitt og hersk-stemning i byen

Ordfører Marianne Bremnes og varaordfører Maria Fjellstad er fortsatt rystet over Frps Kristian Eilertsens uttalelser i formannskapet tirsdag.

Rystet: Marianne Bremnes og Maria Fjellstad likte svært dårlig måten Kristian Eilertsen argumenterte på i formannskapet sist tirsdag – Vi ønsker oss ikke et splitt- og hersk-samfunn som er det vi oppnår med denne debattformen, sier de to. Foto: Andreas Isachsen 

nyheter

– De skaper en splitt og hersk-stemning i byen vi ikke ønsker at innbyggerne skal bli utsatt for.

– Kristian Eilertsen brukte vikarierende argumenter for å skjule sin rasistiske holdning i sitt innlegg for å stemme mot å gi støtte til to kvinner som ønsker å etablere en internasjonal klesbutikk i Harstad, sier Marianne Bremnes.