Far og sønn reddet kajakkpadler på mirakuløst vis: – Han var helt utkjørt og kajakken var full av vann

– Må man redde liv så er det bare å gi gass, sier Stig Johnsen som sammen med sønnen Stian reddet padleren som forliste utenfor Lille Rogla onsdag kveld.

REDNINGSMENN: Pappa Stig og sønnen Stian Johnsen (18) rykket ut og hjalp mannen som kantret med en kajakk ved Lille Rogla onsdag kveld. Familien har hytte på Store Rogla, og visste hvor tøft været kunne være. FOTO: HÅKON WIKAN 

nyheter

Politiet fikk klokken 22.24 melding om en kajakk som hadde kantret ved Lille Rogla. Nødetatene rykket raskt ut. Ambulanse, redningsskøyte, luftambulanse og frakteskipet Kvitbjørn ble dirigert til området, men ingen var kjappere på ulykkesstedet enn Stig og Stian Johnsen.

Brannmannen Stig ble oppringt av sin venn i ambulansetjenesten som var på vei mot Kilahavn.