Dette jobbet politiet med onsdag

nyheter

Harstad: 21.00. UP avholdte en laserkontroll i 70-sonen ved Sollia på Fv 83. Politiet utstedte 10 forenklede forelegg. Høyeste måling var på 101 km/t, melder Troms politidistrikt.

Les saken her: Fartsfantomer i Sollia

Tromsø: Cirka 19.15. Politiet fikk i ettermiddagstimene melding om en mann som lusket rundt et hus på Tromsøya. Mannen tok seg inn i en hybel, og en handlekraftig publikummer passet på at han holdt seg der frem til politiet ankom. Politiet fikk kontroll på vedkommende og det er opprettet sak, melder Troms politidistrikt.

Svolvær: Cirka 18.00. UP har avholdt promillekontroll i Badebukta. 150 kontrollerte, ingen reaksjoner. Bra! melder Nordland politidistrikt.

Tromsø: Mottatt melding om trafikkuhell i Giæverbukta. Nødetatene på vei til stedet. Ukjent skadeomfang. Oppdateres, skriver Troms politidistrikt klokka 16.36.

Klokka 16.40 melder politiet at patruljen er på stedet. Ingen personskader.

Klokka 17. 10 melder politiet at de har avsluttet undersøkelser på stedet. Ingen konkrete skader kjent for patruljen, men minst to personer har valgt å oppsøke legevakt for sjekk. Politiet oppretter sak.

Bodø: Hundstadmoen 16.00. Trafikkkork. Politiet på tur for sjekk.

Litt senere melder politiet at det er veiarbeid på stedet, og mye trafikk. Virker som om biler kjører gamle rv80, og ikke tunnelen, meldes det.

Djupvik: UP har hatt laserkontroll på stedet. Det resulterte i seks forenklede forelegg og et førerkortbeslag for fart, meldte Troms politidistrikt cirka klokka 15.50.

Kjøpsvik: Cirka 15.40. Politiet har øvelse sammen med brann- og helsevesen. Politiet vil bære øvelsesvåpen og det vil være mye blålys/sirener i området, melder Nordland politidistrikt.

Buktamoen: Politiet har hatt trafikkontroll på E6 ved Buktamoen i 60-sonen. - Åtte førere ble ilagt forenklet forelegg. Høyeste hastighet ble målt til 82 kilometer i timen, sier politiet klokken 1415.

Fauske: Politiet på Fauske har onsdag spilt fotballkamp mot blå/rødruss. - Ingen skader på noen av lagene! En tett og jevn kamp som endte 3-3. Etter straffekonk ble det seier til russen med 7-6, sier politiet klokken 1430.

Leknes: Ved Fjøskrysset i Leknes har politeit fått melding om at det ligger en del armeringsjern i vegbanen. - Veitrafikksentralen er varslet og sender entrepenør. - Vær obs dersom du kjører der, sier politiet rundt klokken 14.

Tromsø: Politiet har avholdt flere trafikkontroller på ulike steder i Tromsø på morgenkvisten. En fører ilagt forenklet forelegg for brudd på vikeplikt, melder politiet klokken 09.

Helligskogen: Tollvesenet har stanset fem ukrainske statsborgere og avdekket forsøk på uttransport av ulovlig mengde fisk fra Norge. Lovlig mengde for fem personer er 100 kilo. Ukrainerne fraktet med seg 300 kilo, altså 200 kilo for mye. Sak er opprettet og forelegg utstedes, skriver politiet rundt klokken 05 natt til onsdag.

Harstad: Politiet anmelder jente i 20-årene for bruk og besittelse av narkotika. Jenta ble påtruffet på et sted der det luktet narkotika. Hun erkjente å ha røyket hasj, meldte politiet rundt midnatt.

E8: Tungtransportkontroll, en fører av personbil/henger anmeldt for ikke å ha førerett (BE). En transportør ilagt 16 000 kroner i bombrikkegebyr. Ellers ok resultat.

Ostad: I lofoten på E10 Ostadmyra har UP har gjennomført laserkontroll i 60-sonen tirsdag kveld. To forenklede førerkort ble skrevet ut. Høyeste målte hastighet var 73 kilometer i timen.