Kjell var 20 centimeter unna råkjører: – Hvor er bilistenes vett?

Det kan kort og godt karakteriseres som villmannskjøring, det Kjell Volden opplevde mandag. Han etterlyser vettet til enkelte bilister.

SKREMT: Kjell Volden er alltid godt synlig når han tar sykkelen fatt. Om hans sykkeltur provoserer, vites ikke. Faktum er at enkelte er svært lite hensynsfull i trafikken, sier han. Foto: Privat 

nyheter

– Jeg er enig i at man skal la være å karakterisere folk, men i dette tilfelle kunne det være på sin plass, sier han.

– En type holdt på å kjøre meg ned da jeg var ute på sykkeltur mandag ettermiddag. Øverst i Sollia syklet jeg ute på siden av veien da det kom en bil imot. Samtidig kom det en bil bakfra som jeg ikke hørte fordi det var mye vind. Den bakfra hadde minst 80 km/t og stor tilhenger. Den var farlig nær, slår han fast.