Inviterer til Jørn Hoel, vin og sang

Første helga i september arrangeres Arktisk Vinfest for 7. gang. Vintog og Winemakers Dinner blir det også i år, men med ny vri.

FESTIVALSTYRE Jørn Hoel gleder seg til å komme til Harstad i september og lage mat og underholde deltakerne. Her samlet med deler av styret i Arktisk vinfestival. Fra venstre Nils Arthur Gjeitanger, Jørn Bonnier, Ellen Bendiksen, Jørn Hoel, Sigrid Rafaelsen og Thomas Rørnes.  Foto: Andreas Isachsen

nyheter

Arrangøren Arktisk Vinfest har ikke bare hyrt inn kokker fra Smaksverket for å tilberedelse de fire rettene som serveres. Med Jørn Hoel som gjestekokk, konferansier og artist, lover arrangørene en kveld med et Winemakers Dinnershow man antakelig aldri har opplevd maken til i Harstad.

Vintog for 200 personer

– Og ikke nok med det, vi har i tillegg fått Norges beste vinkelner, Christer Berens, til å presentere og fortelle om vinene som blir servert i vinpakken til maten, sier styremedlem Thomas Rørnes i Arktisk Vinfest.