Kommentar:

Alle biler skulle hatt et dashbordkamera

Stadig flere bilister går til innkjøp av dashbordkamera. Og godt er det. Politiet trenger all hjelp de kan få i kampen mot hasardiøs adferd i trafikken.

Vi har alle et ansvar for å melde fra om trafikal adferd som setter andres liv i fare.

nyheter

- Hvor er bilistenes vett, spør en syklist som har vært nær ved å bli meid ned flere ganger, senest mandag ettermiddag. Nå skal vi vokte oss vel for å skjære alle bilister over én kam, for det er vår oppfatning at de aller fleste opptrer aktverdig og hensynsfullt i trafikken. Spørsmålet er likevel høyaktuelt, og noen hendelser i løpet av de siste dagene fortjener oppmerksomhet.

En tipser, med kamera i bilen, har gitt Harstad Tidende tilgang til en hendelse som utspant seg på Stangnes mandag kveld. Filmen viser at vår tipser blir forbikjørt i stor fart, og det stopper ikke der. Ytterligere én bil blir passert i en uoversiktlig høyresving, og imot kommer to motorsyklister.