– Nå må vi få på plass en startdato for fagskolen

Ordfører Liv Kristin Johnsen i Tjeldsund er glad for at forprosjektet med fagskolen fullføres, og mener startdato snart må settes.

glad: Ordfører Liv Kristin Johnsen (H) Foto: Tone A. Karlsen 

nyheter

Både hos Norges brannskole og i Tjeldsund kommune var det stor glede da regjeringen i revidert nasjonalbudsjett lover 13 millioner til å fullføre forprosjektet for ny fagskole brann og redning i Tjeldsund.


Gir 13 millioner til ny fagskole for brann

I revidert nasjonalbudsjett settes det av 13 millioner til fagskole for utdanning av brann- og redningspersonell i Tjeldsund.

 

– Det betyr at man holder fast på vedtaket fra 2015 om å etablere skolen. Nå håper vi det snart kommer en tidsplan med startdato, slik at vi som ønsker å tilrettelegge utenfor gjerdet kan begynne så snart som mulig, sier Johnsen.