Slår et slag for fylkesveiene

Ibestad Arbeiderparti vil ta et regionalt initiativ til å starte «Folkeaksjonen for bedre vedlikehold av fylkesveier.

HULL I HULL Veistandarden på våre fylkesveier er så dårlig at det krever et aldri så lite folkeopprør, hevdes det.  Foto: Illustrasjonsfoto

nyheter

Lokalpartiet med stortingsrepresentant Sverre Myrli (Ap) i spissen inviterte folk og lokalt næringsliv til møte i Hamnvik om fraværende vedlikehold av fylkesveier. Ikke minst de utfordringene det gir for eksisterende næringsvirksomhet og videre utvikling av denne, heter det i en pressemelding fra Ibestad Ap.

Ole Aksel Johansen, daglig leder ved Breivoll Marine og Marius Arvesen og daglig leder ved Kleiva Fiskefarm presenterte sine bedrifters bekymringer for de utfordringer og begrensninger veistandarden utgjør for deres virksomheter.