Brødrene Killi feirer 30 år:

– Det startet med en traktor fra 1957 til ti tusen kroner

Fra snørydding med en traktor uten førerhytte til oppdrag for Harstadpakken verdt mer enn 50 millioner. Brødrene Killis historie er som et eventyr å regne.

RØDBERGVEIEN Brødrene Killi fikk flere oppdrag i forbindelse med Harstadpakken. For tiden holder de på med Rødbergveien. Ifølge Terje Killi (t.v.) og Tore Killi har oppdraget bydd på en rekke utfordringer. – Vi er fem måneder på etterskudd, noe som først og fremst skyldes utfordringer knyttet til vann og avløp, sier de to.  Foto: Andreas Isachsen

nyheter

Tore og Terje Killi. To brødre oppvokst på en bondegård i Storvassbotn. Begge i fast jobb for 30 år siden. Tore som landbruksmekaniker hos tidligere Eik Landbrukssenter. Terje på vann- og avløpslageret hos Albert E. Olsen (AEO). Vante med lange arbeidsdager utover 7,5 timer.

– Vi må finne på noe å gjøre utover ettermiddagen og kvelden. Hva med å begynne å måke snø, lurte Terje på.