En salig aften i kirka

Det finnes en del konstellasjoner man ikke tenker på, og som fremstår som selvfølgelige når de først oppstår.
nyheter

Mandagens konsert med det lille Skånland sangkor og BBQueen var en slik anledning. Fra salmer til gospel, fra gospel til bluesrock, og etter hvert helt tilbake til gospelen igjen.

Jeg lot meg imponere av både koret og bandet. Skånland sangkor, med rundt femten medlemmer, ledet av dirigent Ommund Rolfsen, fikk det skikkelig til å svinge, og man følte seg en smule hensatt til et bedehus i sørstatene. Gospelen ble virkelig gospel – livat, energisk og full av glede. Og i sin midte har koret en herre som heter Dag Larssen, som trådte frem solist. En liten skjult skatt av en mann, som både hadde stemme og trøkk nok til å pelsen på armene til å bevege seg litt. På «I og to the rock», fikk han virkelig vist seg frem. Litt synd vi ikke fikk høre mer av han som solist.