60 år i Arbeiderpartiet

Partiveteranen Karin Sørensen ble hedret for 60 års medlemskap i Evenes Arbeiderparti.

HEDRET Karin Sørensen gratuleres med 60 års medlemskap i Evenes Arbeiderparti. På bildet er også dagens leder Terje Bartholsen og nestleder Torill Helene Larsen.  Foto: Privat

nyheter

Hun meldte seg inn i Bogen Arbeiderungdomslag da hun var 15 år og ble deretter medlem av Botn Arbeiderkvinnelag, inntil det ble en del av Evenes Arbeiderparti. På denne tiden var det også egne arbeiderlag på Tårstad og i Evenesmark, heter det i en pressemelding.

Sørensen har i tillegg til mange år med tillitsverv i partiet også være folkevalgt i mange roller, blant annet som medlem av skolestyret, medlem av kommunestyret, representant på Fylkestinget og etter hvert i eldrerådet – både som politiker og senere som representant for pensjonistforeningen.

Veteranen fremhever selv gleden med å drive politikk, selv om det også er krevende.

– Det har vært vanskelige saker, krevende situasjoner, nedleggelser og andre ting der vi kunne være sterkt uenige også innad i partiet. Det er ikke moro. Men beslutningene må tas og innad i partiet går vi videre sammen også etter slike runder, poengterer Sørensen.

– Det er viktig at så mange som mulig engasjerer seg. Men jeg må understreke at jeg har en mann som har stilt opp hundre prosent hele veien. Uten ham hadde dette ikke vært mulig, sa AP-veteranen.


Pasient stevnet staten etter feilbehandling

Rettssaken kom i kjølvannet etter et mislykket behandlingsopplegg hos en tannlege i Sør-Troms. Pasienten fikk tilkjent 25.000 kroner i erstatning, men ville ha mer.

 

Sparket etter politibetjent

En sterkt beruset kvinne i 40-årene forsøkte ifølge påtalemakten å slåss med en politikvinne inne på Harstad politistasjon.Tiltalt for grovt bedrageri

Statsadvokatene i Troms og Finnmark har tiltalt en harstadmann for å ha svindlet til seg 456.000 kroner.Tyven avslørte seg selv

Skånlandkvinnen stjal i 2015 en lommebok tilhørende en harstadkvinne.