Forsvarsbygg med folkemøte-bonanza ved Evenes:

Nysgjerrige på folkemøte

Støytiltak, landbruk kombinert med flyaktivitet og Hålogalandsvegen ble tema da Forsvarsbygg luftet den statlige reguleringsplanen i Bogen mandag.

nysgjerrige: – Flyplassen er viktig for lokalsamfunnet, så vi er her av ren nysgjerrighet, sier Harald Simonsen (f.v.), Asbjørn Johansen, Harald Johansen og Hans-Martin Hanssen som deltok på folkemøte i Bogen mandag kveld. Foto: Tone A. Karlsen  Foto: Picasa

nyheter

– Vi er her av ren nysgjerrighet. Flyplassen er viktig for lokalsamfunnet, og det som skjer der berører oss. Vi håper det blir en god del nye arbeidsplasser, samtidig vil det nok skje ting rundt flystasjonen med tanke på et utvidet butikk- og servicetilbud, sier Harald Simonsen, Asbjørn Johansen, Harald Johansen og Hans-Martin Hanssen.

De fire fulgte det første møtet av fire i rekken denne uka, i regi av Forsvarsbygg. Forslag til statlig reguleringsplan med konsekvensutredning er på høring fram til 7. juni, og Forsvarsbygg vil i den forbindelse spre info.