Byggesettfabrikken fra Stangenes til NM for ungdomsbedrifter

Jentene i Byggesettfabrikken UB satte onsdag kveld kursen for NM for ungdomsbedrifter.

NM-KLAR: Stangnes-elevene i Byggesettfabrikken UB er torsdag og fredag på plass under NM for ungdomsbedrifter på Lillestrøm. Fra venstre: Mathilde Hartløff Elven, daglig leder Mina Margaretha Bergersen, Anneli Karlsen, Marie Fredriksen og Heidi Rekkedal. Foto: Tore Skadal 

nyheter

Det er fem jenter fra byggfag ved Stangnes videregående skole som står bak bedriften som nå skal kjempe om heder og ære i Lillestrøm. Marie Fredriksen og Mina Margaretha Bergersen er begge elever ved VG2 Byggteknikk og startet prosjektet.

I desember deltok de med sin presentasjon til Gründer-Idol i Tianbygget i Medkila. Da deltok det rundt 20 ungdomsbedrifter. Der gikk de til topps, noe som ga motivasjon til å fortsette prosjektet.