Fant død person utenfor Bjerkvik

Politiet fikk i dag kl 15.20 melding om at en privat arrangert leteaksjon hadde gjort funn av en død person på Øse utenfor Bjerkvik.
nyheter

Den døde personen ble funnet i nærområdet til der scooteren til savnede Lasse Pettersen (tidligere Melkersen) ble funnet 7. april. Pettersen ble meldt savnet av sin familie 21. mars, da han ikke kom fram til møtestedet etter en scootertur.

Pårørende er varslet om funnet, men den døde er ikke identifisert.

Politiet har foretatt kriminalteknisk undersøkelser på funnstedet. Saken vil bli etterforsket videre med mål om å kunne avklare hva som har skjedd.

31-åringen ble sist observert 21. mars på Shell Bjerkvik i Narvik kommune. Pettersen hadde planlagt å kjøre over fjellet fra Kvanndalen til Kvernmo dagen han forsvant.

Det er tidligere gjort omfattende søk med både helikopter og bakkemannskaper. Noen har gått på ski mens andre har brukt scooter. Politiet har tidligere bedt om at alle som har informasjon om hvor savnede kan befinne seg eller som har vært i området Kvanndalen, Vassdalen – fjellet mot Gratangen, Øse samt fjellområdene Kvenmo og Lapphauan, og som har gjort observasjoner ta kontakt.


Søket etter Lasse: - Har fått tips vi anser som relevante

Politiet sier at de fremdeles har håp om å finne den savnede i live.