Dette jobbet politiet med tirsdag

nyheter

Narvik: Patruljen stanset kjøretøy der fører ikke hadde gyldig førerkort. – Mistenkte prøvde også å stikke fra kontrollen. Vedkommende blir anmeldt, melder politiet klokken 21.02. Fører var i slutten av tenårene.

Harstad: Politiet har vært på bopel hvor to menn i 20-årene anmeldes for bruk og besittelse av hasj. – Det er tatt beslag av fem til seks gram hasj, melder politiet klokken 20.44.

Bodø: Melding om beruset mann i Glasshuset. – Han hadde slått til en forbipasserende. Mistenkte ble tatt med inn til politistasjonen og anmeldt for forholdet, melder politiet klokken 20.14. Fornærmende fikk ingen skader av slaget. Mistenkte er i slutten av 50-årene.

Harstad: Politiet har avholdt fartskontroll i 50 sone i Ervik. Fem forenklede forelegg utskrevet. Høyeste målt til 65 kilometer i timen, melder politiet klokken 20.13.

Tromsø: Hund av rase husky, med lilla halsbånd, er funnet i området Prestvannet/Biskop Berggravs gate. – Kontakt operasjonssentralen på 02800 dersom det er noen som savner hunden sin, melder politiet klokken 19.41.

Vannvåg: Politiet avholdt tirsdag en såkalt miljøkontroll i Karlsøy kommune. Resultatet er at fem personer anmeldes for til sammen 14 forhold, som inkluderer kjøring uten gyldig førerkort for snøskuter, kjøring med uregistrert snøskuter samt kjøring i utmark, melder politiet klokken 19.13.

Fauske: På E6 sør for Kvænflogtunnelen ligger det isklumper i veibanen. Vegtrafikksentralen er varslet og har sendt ut entreprenør, melder politiet klokken 16.55.

Storfjord: Politiet har gjennomført miljøkontroll i Helligskogen i Skibotndalen. 13 kontrollerte og ingen reaksjoner, melder politiet klokken 16.40.

Nordreisa: Politiet har avholdt miljøkontroll i Reisadalen. 20 kontrollerte og ingen reaksjoner, melder politiet klokken 16.38.

Rana: Rana brann og redning rykker ut til melding om brann i søppelkasse på Gruben, melder 110 Bodø klokken 16.04.

Oppdatering: Politiet melder at brannen er slukket, står det i Twitter-meldingen til politiet klokken 16.12.

Oppdatering: Ukjent brannårsak. Politiet oppretter sak og iverksetter etterforskning, melder politiet klokken 16.46.

Svolvær: Politiet har stanset ett kjøretøy der fører fremsto som påvirket av alkohol. – Bevissikring pågår og førerkort beslaglagt. Fører var i slutten av 30-årene, melder politiet klokken 15.46.

Storfjord: Politiet, Statens vegvesen og tollvesenet har gjennomført trafikkontroll på Lullesletta. 360 kontrollerte. To anmeldelser for alkoholpåvirket kjøring og en anmeldelse for kjøring uten gyldig førerkort, melder politiet klokken 15.39.

Kabelvåg: Politiet har stanset en bil hvor fører var ruspåvirket. Sak opprettes, melder politiet klokken 14.40.

Vefsn: Laksfors/E6. UP har gjennomført fartskontroll på stedet i 80-sone. Resultat tre forenklede forelegg. Høyeste hastighet var 96 km/t, melder politiet klokken 13.20.

Sortland: Sandstrand. UP har gjennomført laserkontroll på stedet, 60-sone. Resultat fem forenklede forelegg for hastighetsovertredelse , høyeste hastighet 78 km/t. Fem forenklede for mobilbruk under kjøring.

Vefsn: Juvika. Melding om gress- og lyngbrann. Brannvesenet på vei til stedet.

Værøy: Sørland, melding om bråtebrann, politi og brann på stedet. Brannen ble slukket og politiet oppretter sak.

Rognan: Rundt klokken 1030 melder politiet om brann i et kjøretøy i Jernbanegaten. Nødetatene rykket ut og fant en overtent personbil. Det er ingen personskade eller fare for spredning. Politiet oppretter sak på brudd av veitrafikklovens paragraf 3: «Enhver skal ferdes hensynsfullt og være aktpågivende og varsom så det ikke kan oppstå fare eller voldes skade og slik at annen trafikk ikke unødig blir hindret eller forstyrret». Føreren er en mann i 20-årene.

Harstad: Brannvesenet rykket ut til sentrum rundt klokken 10. Les mer her

Vesterålen:  Kjerringvik. Melding om trafikkulykke på FV885 ved Kjerringvik, meldes det klokken 10.15. Kjerringvik ligger i Eidsfjord. Ulykken er skjedd på fylkesvei 885/Eidsfjordveien. Trond Olsen i politiet sier følgende til VOL etter ulykken:

– Det dreier seg om en bil med to passasjerer. De har ikke greid svingen og havnet utenfor veien. Det ser ut som det har gått greit med begge to rent fysisk, sier Olsen. Han sier videre at ambulanse ikke rykket ut, men at politiet har oppfordret de to i bilen å oppsøke legevakt for en sjekk.

Oppdatering: Ingen personskader. Politiet oppretter sak på brudd på Vtrl. § 3 på fører(mann i 20 årene), mldes det klokken 11.08.

Finnsnes: Politiet mottok melding om slåssing fra en av byens bensinstasjoner. Politiet har vært i kontakt med de involverte parter, to tenåringer og foretatt avhør. Ifølge politiets melding klokken 03.45 vil sak bli opprettet.

Mosjøen: Mann i 20-årene ble i natt tatt for promillekjøring. Han ble fremstillt for bevissikring. Førerkort beslaglagt og sak opprettet.

Målselv: Politiet har vært på en adresse og foretatt tekniske undersøkelser etter melding om innbrudd i ei hytte på Kjerresnes. Hytteeier avhørt på stedet. Ser ikke ut som om noe er stjålet.

Bodø. Mann i 40-årene ble tatt på fersk gjerning under innbrudd hos bilforhandler i natt. Han knuste en rute for å komme seg inn i lokalene. Ble kjørt inn til arrest.

Stokmarknes: Nødetatene på tur til bekreftet brann i enebolig, meldte politiet klokken 01 i natt. En time senere kom meldingen om at brannen var slukket og at beboer, som kom seg ut, var fraktet til legevakt for tilsyn.

Bodø: Mann i 20-årene ble innbragt fra Glasshuset. Han hadde da oppført seg truende overfor andre. Han ble satt i arrest og anmeldes for ordensforstyrrelse.

Dette jobbet politiet med mandag