Dette jobbet politiet med mandag

  Foto: Ronald Johansen

nyheter

Tromsø: Politiet påtraff 16 ungdommer i alderen 13 til 20 år på en privatadresse, hvor det mistenkes at det ble brukt narkotika. Syv av ungdommene ble innbragt til politistasjonen grunnet mistanke om bruk av narkotika. Samtlige av ungdommene ble hentet av foreldrene. Sak opprettes, melder politiet klokken 20.20. Det ble også funnet mindre mengder narkotika på stedet.

Lyngseidet: Politiet har avholdt trafikkontroll på Lyngseidet, med fokus på promille og dokument. 32 kontrollerte og ingen reaksjoner, melder politiet klokken 19.28.

Storfjord: Politi og Fjelltjenesten har avholdt miljøkontroll i de sørøstligste fjellområdene i Storfjord kommune. Fem anmerkninger for ulovlig motorferdsel i utmark. Tre anmerkninger for ulovlig grensekrysning med snøskuter mellom Norge og Finland, melder politiet klokken 18.47.

Sjøvegan: Politiet har fått brannvesenet til å bringe i land fire lokale personer som ble observert på islagt vann. – Personene var observert langt fra land på is som på denne tiden ikke kan ansees som sikker, melder politiet klokken 18.21.

Fauske: Melding om gutt som har skadet kneet i skiløypa i Fridalen. Røde Kors har hentet han ned. – Gutten fraktes til legevakt for undersøkelse, melder politiet klokken 17.53.

Mosjøen: Patrulje har stanset kjøretøy, der fører er mistenkt for kjøring i alkoholpåvirket tilstand. Bevissikring pågår og førerkortet er beslaglagt. Fører var en mann i 70-årene, melder politiet klokken 15.40.

Bodø: Utrykningspolitiet har stanset fører som er mistenkt for ruspåvirket kjøring. Bevissikring pågår og førerkortet beslaglagt. – Fører var en mann i slutten av 20-årene, melder politiet klokken 15.33.

Vefsn: På E6 ved Ravassmyra har UP hatt laserkontroll. Det endte med syv forenklede forelegg. Høyeste fart var 96 km/t i 80-sonen, meldte nordlandspolitiet klokken 12.50.

Bodø: UP har hatt kontroll i Junkerveien. Der ble det utstedt ett forenklet forelegg for en fart på 54 km/t i 30-sonen.

Harstad: En mann med rullator går på hovedveien i Harstad. Politiet rykker ut rundt klokken 12. Les mer her

Sortland: Biltrend A/S sin virksomhet i Vesterålsgata har hatt innrbudd i i tidsrommet fra lørdag ettermiddag til søndag morgen, melder politiet klokken 09.45. Det skal være stjålet tre båtmotorer. Politiet ønsker tips om observasjoner i området i dette tidsrommet på 02800.

Narvik-Tjeldsund: UP skrev søndag ut 16 forenklede forelegg på hastighet, og gjore to førerkortbeslag. Høyeste hastighet var 97km/t i 60-sone. I løpet av helgen ble det beslaglagt ti førerkort på strekningen. - Uvanlig mye for perioden, melder politiet.

Dette jobbet politiet med søndag