Byggekontrakten for Evenes skole er underskrevet

Fredag kunne rådmann Rolf M. Lossius og distriktssjef Bård Hansen i Bjørn Bygg AS sette sine signaturer på kontrakten for bygging av ny skole i Evenes.

VIKTIG ØYEBLIKK: Det var et viktig øyeblikk i Evenes’ historie da byggekontrakten for den nye skolen ble underskrevet av distriktssjef Bård Hansen (til venstre) og rådmann Rolf M. Lossius, mens ordfører Sisilja Viksund bivånet seansen. Foto: Per Jan Pedersen 

nyheter

Det har gått nesten to år og fire måneder siden det ene av de fire bygningene på daværende Liland skole brant, men nå er alt klart for bygging av ny skole pluss flerbrukshall. Den formelle kontraktsigneringa ble feiret med marsipankake i Evenes rådhus.

Ferdig til skolestart 2020

Rådmann Rolf M. Lossius var sikker på at de hadde valgt riktig entreprenør.